XGN introduceert nieuwe rubriek XGN Klaagt

Article
woensdag, 03 november 2010 om 16:00
xgn google image
Hoewel er heel veel toffe games zijn en de game-industrie een erg leuke sector is, zijn er ook dingen waar onze redactie zich dood aan ergert. Dat laten ze je weten in onze nieuwe rubriek: XGN Klaagt.
Iedereen heeft wel dingen waar hij zich aan ergert, zo ook onze redactie. Dit kan van alles zijn, van een immens slechte game tot vervelende fanboys, van constant uitgestelde titels tot game-accessoires die na twee keer gebruiken uit elkaar vallen. Het is niet gezond om al die ergernis op te kroppen, dus daarom gaat onze redactie jullie er de komende tijd mee lastig vallen. Om de week zullen wij de nieuwe rubriek XGN Klaagt publiceren waarin één redactielid zich uitspreekt over iets wat er echt even uit moet.
Waarom niet elke week? Dat is simpel. Op woensdag hebben we namelijk ook onze welbekende De 10 rubriek, waarin jullie elke twee weken kunnen stemmen op de beste, of slechtste, games in een bepaalde categorie. XGN Klaagt en De 10 zullen zich dus netjes afwisselen vanaf nu, zodat we altijd iets leuks voor jullie hebben op woensdag.
Deze week zal onze Eke aftrappen met zijn ergernis van dit jaar, namelijk dat FIFA 11 helemaal niet zo'n goede game is. Natuurlijk horen we ook graag jullie meningen over onze ergernissen en mogen jullie in de reacties hieronder lekker verder klagen over dingen waar jij je mateloos aan ergert.