Stem nu op de XGN Game Awards 2016 en win te gekke prijzen!

  De nominaties zijn bekend, het is tijd om van start te gaan met XGN Game Awards 2016! Vanaf vandaag is het mogelijk om in de eerste ronde te stemmen op jouw favoriete game, om vervolgens één game te kunnen benoemen tot Game Van Het Jaar. Daarnaast kan je ook nog eens te gekke prijzen winnen als je jouw stem uitbrengt.

  Op de pagina van de XGN Game Awards 2016 is het nu mogelijk om om jouw stem te laten gelden. In totaal zijn er 40 games uitgekozen die zijn opgesplitst in acht verschillende categorieën. Vijf games per categorie dus. Als je meer informatie wil lezen over de XGN Game Awards 2016 kan je terecht op onze informatiepagina waar we alles nog even overzichtelijk voor je op een rijtje zetten.

  Maar wat kan JIJ dan met dat stemmen voor de XGN Game Awards 2016? Naast het feit dat je de maker van je favoriete game kan steunen, maak je ook nog eens kans op prijzen! Iedereen die stemt maakt kans op onder andere een van de vette prijzen hieronder of die je op onze Facebook of Twitter voorbij heb zien komen.

  XGN Game Awards

  Dus breng snel je stem uit op de XGN Game Awards 2016 en maak kans op dikke prijzen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.