De winnaar van de XGN Game Awards 2015 is bekend!

Article
dinsdag, 22 december 2015 om 13:49
xgn google image
De laatste stemronde van de XGN Game Awards 2015 is voorbij, de stemmen zijn geteld en de winnaar is bekend. Welke game is de Game van het Jaar? Lees snel verder voor het antwoord!
Na 3 rondes bleven er 3 games over. Fallout 4, Black Ops 3 en The Witcher 3. Een van deze drie games is Game van het Jaar geworden. Het was een spannende race: de strijd is beslist met slechts één stem verschil!

XGN Game Awards 2015 winnaar

De winnaar van de XGN Game Awards 2015 is...... The Witcher 3: Wild Hunt! The Witcher 3 werd al Game of the Year tijdens The Game Awards 2015, maar nu gaat de game er ook bij XGN vandoor met de titel! Met 43% van de stemmen wist The Witcher 3 net te winnen, want Fallout 4 kreeg maar liefst 42% van de stemmen en de overige 15% van de stemmen gingen naar Black Ops 3. In 2014 ging Mario Kart 8 er met de Game van het Jaar prijs bij XGN vandoor, maar dit jaar is dus de eer aan The Witcher 3.
Gefeliciteerd Witcher, het is meer dan verdiend!
Heb jij gestemd tijdens de vier ronden van de XGN Game Awards? Dan maak je kans op onderstaande prijzen als je je adresgegevens hebt achtergelaten! In de loop van komende weken worden de prijswinnaars bepaald en krijg je automatisch je prijs toegestuurd als je gewonnen hebt.
xgn game awards 2015
Wij van XGN willen jullie allemaal bedanken voor het stemmen. Hopelijk vonden jullie het net zo leuk als wij en hopen dan ook dat jullie volgend jaar wederom zullen stemmen tijdens de XGN Game Awards 2016!