Stem nu op de XGN Game Awards 2015 - Wildcard bekend!

Article
woensdag, 02 december 2015 om 10:35
xgn google image
De XGN Game Awards 2015 gaan los! Vanaf vandaag kan je stemmen op de game die volgens jou Game Van Het Jaar genoemd mag worden. Bovendien maak je kans op hele vette prijzen, dus breng snel je stem uit!
De stembussen zijn geopend en vanaf nu is het mogelijk om je stem uit te brengen. Je krijgt in totaal de keuze uit 40 verschillende games, die opgedeeld zijn in 8 categorieën. Per categorie krijg je dus de keuze uit 5 verschillende games om op te stemmen! Voor een overzicht van alle informatie omtrent de XGN Game Awards 2015 kan je op de informatiepagina terecht.
Bovendien maak je kans op hele toffe prijzen wanneer je stemt op de XGN Game Awards. Op de foto hieronder hebben we verschillende prijzen uitgestald. Breng dus snel je stem uit!
xgn game awards 2015

XGN Game Awards 2015 - Wildcard bekend

Er zal ook een categorie tussenzitten met één extra game, namelijk de wildcard. Dit is een door de community gekozen game, die aan een van de categorieën is toegevoegd. Sinds vorige week vrijdag konden jullie stemmen op deze wildcard en die stembussen zijn nu officieel gesloten.
Dat betekent natuurlijk maar één ding: de wildcard is bekend! En de winnaar van de wildcard is...*tromgeroffel*.... Dying Light! Dat betekent dat deze game is toegevoegd aan de categorie actie, die nu 6 games bevat in plaats van 5 en het is dus mogelijk om op Dying Light te stemmen als beste actiegame van 2015.
Breng snel je stem uit via de XGN Game Awards 2015 pagina en veel succes gewenst!