XGN Doe Mee: Zou jij je inschrijven op een datingsite voor gamers?

Article
zaterdag, 25 februari 2012 om 12:20
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie denken dat de klassieke controller met uitsterven bedreigd is. Jullie waren het met me eens en denken ook dat hardcore gamers altijd wel de klassieke controllers blijven gebruiken. Toch is er volgens jullie ook genoeg plaats voor nieuwe controllers. Ubiytsa vreest dat Microsoft en Sony zullen zwichten en alleen maar alternatieve controllers zullen uitbrengen in de toekomst. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
Onlangs verscheen er een nieuwe website genaamd Dategamer die gamers helpt in hun zoektocht naar de liefde van hun leven. Enkel gamers zijn welkom, want het is toch altijd leuk als je je hobby kunt delen met je geliefde? Op korte tijd heeft de website al 150.000 leden en het aantal neemt nog steeds toe. Maar zou je echt liefde kunnen vinden op die site? Onze vraag van deze week luidt als volgt: Zou jij je inschrijven op een datingsite voor gamers?
Het gebeurt de laatste jaren steeds vaker dat mensen elkaar vinden via datingsites. Ik heb dus helemaal geen problemen met het concept, we leven immers in een druk tijdperk en dus is het gewoon veel eenvoudiger om via sites blind dates op te zetten. Maar een website voor gamers? Ik denk wel dat het succesvol kan zijn, maar volgens mij zijn er vooral mannen op die site. Vrouwelijke gamers zijn nog steeds sterk in de minderheid en dus zijn de sexes niet helemaal eerlijk verdeeld denk ik. Zou ik me inschrijven op zo'n site? Waarom niet, zolang het maar gratis is.

Populair Nieuws