XGN Doe Mee: Zou jij een console van Apple en Valve kopen?

Article
zaterdag, 21 april 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we voor welke special edition jullie 1000 euro zouden betalen. Niemand onder jullie is bereid om zo'n bedrag te betalen voor een special edition. Moesten er meerdere van zulke dure edities komen, dan verwachten jullie vliegtickets naar Amerika, lekkere meiden en een heuse wagen. Arcadia is de enige die 1000 euro wil ophoesten, en dat voor Kim Holland: Kinect. Hij is onze winnaar van vorige week en verdient daar heel wat roem en respect mee!
Het gerucht gaat al een tijdje de ronde dat Valve werkt aan nieuwe technologie. Dit gerucht werd deze week sterker en men vermoedt nu dat Apple en Valve samenwerken aan een nieuwe console. Deze zou dit jaar nog kunnen verschijnen en dat zou de strijd om de meest populaire next-gen console weer heel wat interessanter kunnen maken. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Zou jij een console kopen van Apple en Valve?
Ik zou er alvast geen probleem mee hebben. Ik ben zeker geen Apple fanboy, maar een console van dit bedrijf lijkt me erg interessant. De samenwerking met Valve lijkt me super en zal volgens mij voor een erg open, gebruiksvriendelijke ervaring zorgen. Zowel Steam als Valve hebben een enorm leger aan fanboys, die volgens mij meteen de console zouden aanschaffen. Het grote aantal gebruikers zal dan weer ontwikkelaars lokken en voor je het weet is de bal aan het rollen. Geef mij er maar eentje, zo'n Vapple.

Populair Nieuws