XGN Doe Mee: Zijn 3D-graphics een succes te noemen?

Article
zaterdag, 24 maart 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uitereraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of Apple ooit een grote speler zal worden in de game-industrie. Slechts één iemand denkt dat Apple al een grote speler is aangezien de iPad de verkoopcijfers van de nieuwe handhelds overstijgd. De grote meerderheid is van mening dat Apple eerst maar eens wat meer moet investeren in gaming voordat het een grote speler kan worden. LunaSense heeft een hele brief voor ons getypt. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
Ongeveer een jaar geleden verscheen de 3DS in Europa. Niet veel later bracht Sony nieuwe 3D-televisies uit die 3D-gaming mogelijk maakten. Vorige jaar leek 3D de toekomst te zijn. Er verschijnen dan ook steeds meer 3D-films in de bioscoop. Ondertussen hebben de meeste gamers al wel eens gespeeld op een 3D-scherm. Jullie weten dan ook perfect of 3D-gaming een gimmick of een succesvolle aanvulling is. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Zijn 3D-graphics een succes te noemen?
Zelf heb ik een 3DS en ik ben soms wel onder de indruk van de 3D-graphics. Helaas is dit een uitzondering en passen de meeste games de technologie niet goed toe. Momenteel beschouw ik 3D dan ook als een gimmick. Ook de 3D-televisies staan volgens mij helemaal nog niet op punt. Ik krijg er namelijk hoofdpijn van, waardoor ik echt niet meer op een 3D-televisie game. 3D-graphics zijn een succes in die zin dat heel wat mensen al een 3D-scherm in huis hebben. Maar persoonlijk zal ik het pas als een succes beschouwen wanneer je veilig urenlang naar een scherm kunt kijken zonder schade op te lopen.

Populair Nieuws