XGN Doe Mee: Welke voetbalgame speel jij dit WK?

Article
zaterdag, 21 juni 2014 om 16:45
xgn google image
Het is zaterdag, tijd om even de werkweek achter ons te laten en onze gedachten te verzetten. Deze week maken we het je wel heel makkelijk in XGN Doe Mee.
Eerst natuurlijk een recap van wat we vorige week in deze rubriek tegenkwamen. Rick maakte het je flink moeilijk door te vragen wat jij de beste game op de E3 vond. Een flinke breinbreker, aangezien je moest kiezen tussen briljantjes als Batman: Arkham Knight, Sunset Overdrive, Battlefield Hardline en bijvoorbeeld The Witcher 3…
Uiteindelijk is het Mathy geworden die er met de eer vandoor gaat. Dit was de game die zijn E3 helemaal goed maakte:
Dat zijn ongetwijfeld veel mensen met je eens. De muziek van Halo alleen al maakt het de moeite waard om deze verzameling te spelen. Hoogste tijd voor een nieuwe vraag. Als je in Nederland woont, dan kun je er eigenlijk niet omheen. Sommige redactieleden doen hard hun best, maar zodra je de deur uitloopt, word je met oranje geconfronteerd. Vandaar dat wij van jou willen weten:
Welke voetbalgame speel jij dit WK?
We zijn heel nieuwsgierig waarom je juist voor die voetbalgame kiest. Zo speel ik dit WK het liefst Mario Strikers: Charged Football op de Wii. Lekker oldschool toch? Ik vind het zo verfrissend en na elk potje wil ik maar doorgaan en Mario te zien voetballen alsof zijn naam eigenlijk RoMario is. Heb jij hier hele andere ideeen over en zit jij tussen de wedstrijden in iets heel anders te spelen, laat het achter in de reacties en wie weet sta jij in de spotlight volgende week.