De 5 meest bizarre game collector's editions

Article
zondag, 22 juni 2014 om 9:00
xgn google image
In de loop van de tijd zijn er een heleboel vette speciale edities van games uitgekomen, maar ook een heleboel bizarre. XGN zet de raarste voor je op een rijtje.
Er komen een hoop brute speciale edities uit waar wij graag onze welverdiende centjes voor neerleggen, maar er zijn ook een hoop bizarre edities uitgekomen waar we onze wenkbrauw van optrekken. Speciaal voor jullie hebben wij de bizarste, raarste, en belachelijkste collector's edities op een rijtje gezet.

5. Catherine - 'Love is Over' deluxe edition

De Amerikaanse collector's editie van Catherine kwam met een art book, soundtrack, een t-shirt, een pizza doos, een mannen boxer, en een kussensloop waar hoofdrolspeelster Catherine er wel heel verleidelijk bij ligt. Voor een puzzelspel dat over de consequenties van vreemdgaan gaat, lijkt het een bijna ironisch om een kussensloop bij de game te doen, in de trant van 'hier is iemand om mee te slapen die niet je partner is!'.
De Europeaanse editie, de Stray Sheep Edition, is maar tam in vergelijking met de Amerikaanse editie: wij kregen alleen een t-shirt en pizza doos.
6602

4. Dead Island: Riptide - Zombie Bait Edition

Dead Island: Riptide gaat over zombies op een eiland. En wat past er nou het beste bij zombies op een eiland? Juist ja, een bloederig, half afgekloven vrouwen torso met een flink paar tieten. Ronduit onsmakelijk, maar seks verkoopt nu eenmaal, zoals onze naakt special al deed vermoeden. De buste is dan wel weer perfect voor degenen die hun voorliefde voor vrouwen en zombies willen combineren.
6603

3. Record of Agarest War - 'Really Naughty' limited edition

De speciale editie van het spel Record of Agarest War voor de Xbox 360 lives up to its name. De editie komt met een kussensloop waarop een piepjong anime meisje net te veel bloot toont, en een muismat voorzien van een kussentje in de vorm van... borsten. Voor het geval je niet weet wat te doen met deze twee items, uitgever Aksys heeft een handige instructievideo gemaakt, die op zijn zachts gezegd overkomt als een verkeerde beslissing.
6604

2. F.E.A.R. 3 - Collector's Edition

De collector's editie van het derde deel in de horrorserie F.E.A.R kent een wel heel aparte figurine. Alma is de anatagonist van de F.E.A.R reeks, en verkracht aan het einde van het tweede deel het spelerspersonage Michael Becket waarna ze zwanger wordt. In deel drie bevalt ze van het kind, en de uitgever besloot dat te vieren door de speler te verrassen met een beeldje van een uitgemergelde, naakte, hoogzwangere Alma met een gloeiende foetus zichtbaar in haar buik.
6513

1. Saints Row 4 Super Dangerous Wad Wad Edition

De 'normale' speciale editie, de Super Dangerous Wub Wub Edition was al bizar met zijn Dubstep Gun replica, maar de Wad Wad edition doet er nog een schepje bovenop. De Wad Wad Edition kost één miljoen dollar, en daarvoor krijg je onder andere een reisje de ruimte in, een lamborghini, en plastische chirurgie naar keuze.
Er was maar één exemplaar beschikbaar van de Wad Wad Edtion via de Engelse online winkel GAME, of die ook daadwerkelijk verkocht is betwijfelen we.

Populair Nieuws