XGN Doe Mee: Welke kies jij en waarom; Wiimote, Kinect of Move?

Article
zaterdag, 20 november 2010 om 16:00
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Games worden vaak uitgesteld en dus vroegen we vorige week of jullie ooit al eens teleurgesteld zijn geweest door een game die verschillende releasedata had. Uit de antwoorden blijkt dat Haze voor heel wat teleurgestelde gezichten heeft gezorgd. Het spel kon de hype volgens jullie helemaal niet waarmaken en kreeg van ons dan ook een 6,0. Heel wat onder jullie hebben deze situatie ook nog nooit meegemaakt en dat is natuurlijk goed nieuws. Dit was een erg persoonlijke vraag en dus kiezen we geen winnaar deze week. De eeuwige roem en glorie gaat naar jullie allemaal!
De bewegingscontrollers van Sony en Microsoft zijn ondertussen al weer een tijdje verkrijgbaar in Nederland. Beide bedrijven hebben hun uiterste best gedaan om een nieuwe ervaring te bieden die heel wat nieuwe gamers naar hun console moet lokken. Er wordt dus gejaagd op het publiek van Nintendo en dus zal de uitgever zich goed moeten weren in 2011. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke bewegingscontroller kies jij en waarom; Wiimote, Kinect of PlayStation Move?
Zoals jullie vast al wel weten, beschik ik over een Wii en een Kinect controller. Ook met de PlayStation Move ben ik al meermaals aan de slag gegaan. Ik was onder de indruk van de Move, maar ik heb het niet gekocht gewoon omdat ik niet over een PlayStation 3 beschik. De Wiimote is volgens mij de zwakste van de drie bewegingscontrollers, maar dat is natuurlijk omdat deze al vier jaar oud is. Ik heb voor Kinect gekozen omdat dit volgens mij de meest vernieuwende controller is. Hoewel sommige launchgames van Kinect erg sterk zijn, blijft het wel wachten op een echte topper.

Populair Nieuws