XGN Doe Mee: Welke games haal jij in huis tijdens deze drukke maanden?

Article
zaterdag, 19 november 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we welke franchise over zijn hoogtepunt is en slechts zelden hebben we zo'n duidelijk en eenzijdig antwoord van jullie gehad. Haast iedereen is van mening dat de Call of Duty franchise over zijn piek heen is. Maar ook de Mario games werde meermaals genoemd. Beide series zouden te weinig vernieuwing bevatten en zijn volgens jullie helemaal uitgemelkt. Xaldein is van mening dat de Mario games te eenvoudig zijn geworden. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
Het is weer najaar en elke gamer weet wat dat betekent: een lege portemonnee. Het krioelt ook dit jaar weer van de topgames, die allemaal in dezelfde maanden verschijnen. Iedereen moet dan ook weer knopen doorhakken om te bepalen welke games hij in huis gaat halen. Hier bij XGN proberen we je richting de beste games te sturen via onze recensies, maar uiteindelijk beslis jij welke games je aanschaft. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke games haal jij in huis tijdens deze drukke maanden?
2011 is een schitterend jaar voor games! Dit najaar heb ik al vele games aangeschaft, maar diegenen die ik zeker nog wil halen zijn Assassin's Creed Revelations en Rayman Origins. Ik heb beide games al in handen gehad en werd beide keren helemaal weggeblazen. Vooral dan door Rayman Origins. Dat spel heeft een ongekende nostalgische waarde voor me. Dankjewel Ubisoft, dat je de konijnen aan de kant hebt geschoven om Rayman weer naar zijn roots te brengen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties