XGN Doe Mee: Welke game verdient een multiplayer modus?

Article
zaterdag, 14 januari 2012 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus is het tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat , waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we welk genre niet aan jullie is besteed. Uit de reacties blijkt dat jullie geen liefhebbers zijn van massively multiplayer online games. Dit vanwege de vaak cartoony graphics en de trage opbouw van je personage. Ook puzzelgames behoren niet tot jullie favorieten. Een echte reden hiervoor gaven jullie niet. Winnaar van vorige week is Arcadia, die liever geen dating sim games speelt.
Heel wat games die de focus leggen op de singleplayer, krijgen tegenwoordig toch nog een kleine extra multiplayer modus. Toch zijn er nog heel wat games die je nog niet online met vrienden kunt spelen. Vaak gaat het hier om role-playing games of simulatiegames. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke game verdient een multiplayer modus?
Ik ben zelf al ruime tijd verslaafd aan The Elder Scrolls V: Skyrim en oh wat zou het leuk zijn om deze game online te spelen. Gelukkig heb ik opgevangen dat er gewerkt wordt aan een multiplayer mod waardoor dit wel mogelijk is. Samen met je vrienden alle plekken ontdekken, zijmissies voltooien en gewoon wat klooien; wat is er nu leuker dan dat? Laat dus maar komen die mod!