XGN Doe Mee: Welke game mag omgetoverd worden tot bordspel?

Article
zaterdag, 15 januari 2011 om 16:30
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen we naar jullie favoriete superhelden en het lijkt erop dat jullie het liefst gered zouden worden door Batman en Spider-Man. Ook Wolverine behoort tot de meest genoemde namen. Ik had absoluut niet verwacht dat iemand Thor zou opnoemen. Deze held van Marvel Comics is namelijk niet al te populair in Nederland. BERII66 is onze winnaar van vorige week. Hij koos voor Batman en wist zijn keuze mooi te verwoorden. Gefeliciteerd!
Iedereen heeft ondertussen al wel gehoord van Angry Birds. Deze eenvoudige iPhone game is op korte tijd uitgegroeid tot een heus wereldfenomeen en dus werd er vorige week aangekondigd dat er een bordspel over deze boze vogeltjes zal verschijnen. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke game mag omgetoverd worden tot bordspel?
Ik denk dat het enorm leuk moet zijn om een soort Dungeons & Dragons versie te maken van de Fallout franchise. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de avonturen die jij wil. Iedereen kent vast ook wel de Warhammer spellen, waarbij je met een leger aan miniatuurfiguurtjes de strijd aangaat met iemand. Zou het niet leuk zijn om dit spel te spelen met figuren uit het universum van Halo, Age of Empires of een andere epische game? Als iemand van Ravensburger dit leest, ik ben nog op zoek naar een job en barst van de goede ideeën!

Populair Nieuws