XGN Doe Mee: Welke game heb je het vaakst uitgespeeld en waarom?

Article
zaterdag, 01 oktober 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie massaal zullen afzakken naar Utrecht dit weekend voor Firstlook 2011. Helaas lijkt de bestemming iets te ver te zijn voor sommigen. De meesten lijken wel te gaan naar de grootste gamebeurs van het land en assaultpr0 heeft er zelfs afgesproken met enkele leden van het forum. Dat kunnen wij uiteraard enkel maar toejuichen en precies daarom is hij de winnaar van vorige week.
Een eigen stand hadden we niet assaultpr0, dat is meer iets voor de kleinere sites. We zijn uiteraard wel aanwezig op de beurs en je kunt vandaag gamen tegen Rox en Hugo op de Ubisoft stand.
De singleplayer van een game is erg belangrijk. Maar al te vaak kun je de campaign slechts één keer spelen waarna er teveel herhaling zal opduiken om het hele verhaal een tweede keer te doorlopen. Maar af en toe verschijnt er een game die zoveel te bieden heeft, dat je na drie speelbeurten nog steeds niet genoeg hebt. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke game heb je al het meest uitgespeeld en waarom?
Zelf speel ik games vooral voor de multiplayer en dus is deze moeilijk te beantwoorden voor me. Vaak ben ik de singleplayer beu nadat ik de campaign heb uitgespeeld. Daar komt nog eens bij dat ik tegenwoordig zoveel games heb dat ik gewoon geen tijd heb voor een tweede speelbeurt. De game die ik het meest heb uitgespeeld is waarschijnlijk Age of Mythology. Wat mij betreft was dit het hoogtepunt van ontwikkelaar Ensemble Studios. Helaas is mijn disc stuk en kan ik de game nergens meer terugvinden, anders zou ik het zo nog eens uitspelen.