XGN Doe Mee: Welke exclusieve game wil jij op een andere console zien verschijnen?

Article
zaterdag, 02 april 2011 om 18:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van vorige week bekend.
Vorige week vroegen we aan jullie of consolegaming stervende is. Zowat iedereen is het ermee eens dat consolegaming een mooie toekomst tegemoet gaat. Slechts een enkeling denkt dat consoles met uitsterven zijn bedreigt omdat mobiele games aan terrein winnen. Ubiytsa is van mening dat mobiele games enkel gespeeld worden door mensen die zich vervelen op bus en tram en voorspelt dat consolegaming nog een hele tijd hot zal zijn. Hij wist zich het best te verwoorden en is daarom onze winnaar van vorige week.
Iedereen kent het probleem vast wel. Je hebt één of twee consoles in je huiskamer staan en dan lees je op XGN dat er een enorm vette exclusieve game op komst is naar die ene console die je net niet hebt. Zo hoor je Xbox 360 gebruikers vaak verlangen naar Killzone terwijl PlayStation 3 gamers dan weer Gears of War in huis willen halen. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Welke exclusieve game wil jij op een andere console zien verschijnen?
Zoals je ondertussen misschien wel weet heb ik een Xbox 360 en een Wii. Elk jaar passeren er dan ook wel enkele exclusieve PlayStation 3 games die ik echt graag in huis wil halen. Ik vind het wel te gek om een derde console te kopen. Het liefst van al zou ik de Uncharted franchise en de God of War franchise zien verschijnen op de Xbox 360. Dit omdat de Xbox 360 wel eens wat games buiten het shooter genre kan gebruiken en omdat die twee franchises gewoon supervet zijn! Verdorie, heb ik mezelf weer depri gemaakt...

Populair Nieuws

Laatste Reacties