XGN Doe Mee: Welk platform heeft de beste controller?

Article
zaterdag, 10 december 2011 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee; Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie al je games wel uitspelen. Uit de reacties blijkt dat heel wat onder jullie gewoon elke game tot een goed einde brengt. Anderen hebben dan weer te weinig tijd om elke game uit te spelen. Helaas kopen jullie ook wel eens games die blijkbaar niet zo goed zijn, want saaie en slechte games leggen jullie weer neer. Ook Haggo070 heeft weinig tijd maar toch slaat hij erin om bijna al zijn games uit te spelen. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
Gameplay in een game is zeer belangrijk maar uiteraard moet je eerste een controller hebben om je personage te laten bewegen. We hebben in de loop der jaren al heel wat verschillende controllers zien verschijnen. Van de NES controller met slechts vijf duidelijk geplaatste toetsen tot de Gamecube controller, die voor heel wat gamers ongemakkelijk speelde. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Welk platform heeft de beste controller?
Eigenlijk denk ik dat het gewoon een kwestie is van wat je gewoon bent. Iemand met een Xbox 360 zal dus niet snel zeggen dat een PlayStation 3 controller beter is denk ik. Voor mijn antwoord grijp ik even terug naar het verleden. Ik vind de controller van de SNES erg machtig, waarschijnlijk door de simpliciteit van het apparaat. De controller was eenvoudig, voelde goed aan en was perfect afgestemd op de beschikbare games voor de SNES. Mijn tweede plek wordt dan weer gedeeld door de Xbox 360 controller en het goede oude toetsenbord en muis.

Populair Nieuws