XGN Doe Mee: Wat zijn jouw verwachtingen van de E3?

Article
zaterdag, 02 juni 2012 om 17:30
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we welke games jullie spelen tijdens de examenperiode. Uit de reacties blijkt dat heel wat onder jullie gewoon geen games speelt tijdens de examens. Anderen kan het gewoon niet schelen wat voor game ze in die periode spelen. Darkmvr speelt maar al te graag een potje Street Fighter IV en is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
Het is weer juni en dat betekent een nieuwe E3! De verwachtingen liggen ook dit jaar weer hoog. Er zijn heel wat nieuwe consoles en mogelijke topgames in de maak. Hopelijk komen daar ook nog wat verrassingen bij en we kunnen weer spreken van een geslaagde editie. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Wat zijn jouw verwachtingen voor de E3?
Ik kijk vooral uit naar de nieuwe Grand Theft Auto en de nieuwe Gears of War. Ik zou ook dolgelukkig zijn als we een glimp te zien krijgen van de nieuwe consoles van Microsoft en Sony. Ik moet gewoon weten wat die consoles in huis hebben en wat voor nieuwe mogelijkheden ze met zich meebrengen. Ik zal in ieder geval, samen met de rest van de XGN-redactie, alle presentaties op de voet volgen om jullie zo snel mogelijk al het mogelijke nieuws te bezorgen.

Populair Nieuws