XGN Doe Mee: Wat vond jij het tofste van de Gamescom?

Article
zaterdag, 16 augustus 2014 om 15:00
xgn google image
Met donkere wolken, windstoten en een flinke portie regen waar Noah jaloers op is, begint augustus zijn ware gezicht te tonen. Een voorteken voor de komende schoolmaanden? Wie gaat het zeggen. Enfin, laten we ons focussen op echt belangrijke zaken zoals de XGN Doe Mee!
Mijn lieftallige collega Laura vroeg de vorige keer wat jij eigenlijk met het wonderlijke Oculus Rift zou doen. Voordat we gelijk door springen naar de reactie van de week, geven wij eerst een staande ovatie voor Battlefieldturismo. Het idee dat je in Regenwoud Dieren per level een ander dier beheerst en via een uitgebreid level systeem zo steeds verder komt is niks minder dan geniaal. Toch gaat de reactie van de week naar alias link:
Een duidelijk antwoord. De toekomst van de VR games is zeker een interessante en helemaal om in de gaten te houden. Een next-gen Football Manager waar je als coach écht langs de lijn staat en naar je spelers scandeert dat het allemaal wel wat beter kan. Dromen mag altijd, maar doe dat wel even na de nieuwe stelling.

Wat vond jij het tofste van de Gamescom?

Met nog één dag te gaan ligt de Gamescom van het jaar 2014 alweer bijna achter ons. Maar wat vond jij nou eigenlijk het tofste of leukste van de Gamescom? Ben je er zelf geweest of heb je alles braaf via XGN gevolgd om zo volledig op de hoogte te zijn van al het nieuws.
Mijn persoonlijke hoogtepunt van de Gamescom was de bekendmaking van Microsoft dat Rise of the Tomb Raider een tijdelijke exclusive gaat zijn voor diens console. Ik sta namelijk op het punt om een PlayStation 4 aan te schaffen en dacht er over na om Rise of the Tomb Raider op de PlayStation 4 aan te schaffen. Nu dat plan even in de ijskast staat, moet ik misschien ook maar een Xbox One in de kamer neerzetten. Een bijzonder lastige keuze ook...
Enfin, het gaat om jullie mening! Wat vonden jullie nu echt het gaafste aan de Gamescom; een game, een aankondiging of misschien zelfs een boothbabe - we willen dan wel een foto zien hoor! Laat het ons weten in de reacties hieronder en we zien jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Fijn weekend!