XGN Doe Mee: Wat vond jij de beste game van de E3?

Article
zaterdag, 14 juni 2014 om 18:00
xgn google image
Het ontbreekt iedereen aan superlatieven op deze zaterdag. Nederland overklast wereldkampioen Spanje met 5-1 en maakt zich gelijk de absolute favoriet op dit WK. Toch zijn er ook nog andere zaken in de wereld. Wat te denken van een fantastische E3, die net is geeïndigd. En laat de XGN Doe Mee daar nou net over gaan.
Vanwege wat drukte is er vorige week helaas geen XGN Doe Mee verschenen, maar gelukkig hebben we die van twee weken geleden nog. Daarin vroeg ik aan jullie wat nou eigenlijk het beste liedje uit de GTA reeks is.
Het viel te verwachten dat de meningen uit elkaar liggen, want het gaat toch over het aspect muziek - iets wat de ene fantastisch vindt, is voor de ander afschuwelijk klinkende herrie. America's 'Horse With No Name' kwam twee keer terug en bij Ita-Man is het al een 'golden oldie':
Wat ik dan wel weer verrassend vind, is het feit dat ik niet veel van deze liedjes ken. De soundtrack van GTA IV en V blijven mij het meeste bij, ook al heb ik een paar maanden van mijn leven in San Andreas gestoken.
Genoeg over het muzikale genot wat jullie hebben beleefd bij GTA, tijd voor een nieuwe stelling! En nee, we gaan het even niet meer hebben over de manier waarop Spanje gisteravond is afgedroogd of het feit dat wij nu écht een Flying Dutchman hebben. We gaan weer terug naar de E3!

Wat vond jij de beste game op de E3?

De Electronic Entertainment Expo is helaas alweer voorbij, maar het heeft ons veel moois opgeleverd. Wat te denken aan veel nieuwe trailers, en paar nieuwe games - Rise of the Tomb Raider en Bloodborne om er maar een paar te zeggen - en vooral veel moois over een paar titels die ons de komende tijd moeten gaan vermaken.
De Doe Mee stelling is dan ook: wat vond jij eigenlijk de beste game op de E3? Werd je ondersteboven geblazen door de Destiny gameplay trailer? Of hinkelde je mee met het personage uit The Order: 1886? Er zit geen limiet aan deze XGN Doe Mee, dus elke game telt gewoon mee!
Voor mij persoonlijk is dat, misschien heel raar gezien, The Last of Us Remastered. Helaas heb ik geen PlayStation 3, waardoor ik dit spektakelstuk heb moeten missen, maar een PlayStation 4 ga ik sowieso halen. En ik weet precies welke game als eerste daarop te zien is.
Mooie vooruitzichten noemen we dat. En hoe zit het met jou? Vertel ons jouw verhaal over de beste game op de E3 en verdien een plekje in de XGN Hall of Fame! Tot volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee!