XGN Doe Mee: Wat vind jij van XGN 3.0?

Article
zaterdag, 16 april 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag bedacht en uiteraard is de winnaar van vorige week weer bekend.
Vorige week vroegen we wat jullie allereerste game was. Uit de reacties blijkt dat sommigen onder jullie er wel erg vroeg bij waren. Anderen hebben dan weer later kennisgemaakt met videogames en hadden onder andere Mario Kart: Double Dash!! als allereerste game. De winnaar van vorige week is alias link, omdat hij echt wel old school is. Alias had het volgende te zeggen:
Gefeliciteerd, de pixels van de oudere versie van XGN zijn naar je onderweg!
Maar genoeg over de oudere versie van XGN, want vandaag was het dan zover, de launch van XGN 3.0! De hele nacht hebben Rob en Hugo doorgewerkt om alles toch maar op tijd klaar te zetten en de laatste bugs weg te werken. De voltallige redactie is trots op de nieuwe XGN website maar uiteraard willen we weten wat jullie, onze trouwe lezers, ervan vinden? Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Wat vinden jullie van XGN 3.0?
Het is eigenlijk niet eerlijk dat ik deze vraag ook moet beantwoorden. Als ik namelijk iets fout typ, kan ik mijn ontslagbrief wel in de bus verwachten. Genoeg gegrapt, ik ben eerlijkwaar erg tevreden met het eindresultaat. Toen ik enkele maanden geleden voor het eerst naar het ontwerp keek, had ik nog vele vraagtekens maar het resultaat is geweldig. Alles is erg gebruiksvriendelijk en ik ben er zeker van dat heel wat mensen, waaronder ikzelf, blij zijn met de gepersonaliseerde blogs die binnenkort zullen verschijnen. Kortom: Ik ben erg blij met XGN 3.0!!