XGN Doe Mee: Wat vind jij van Twitch en games streamen?

Article
zaterdag, 23 augustus 2014 om 12:23
xgn google image
Het weer is veel te slecht om naar buiten te gaan, dus blijf lekker binnen en buig je over een nieuwe stelling in een nieuwe XGN Doe Mee!
Rick was vorige week nog helemaal in de wolken van Gamescom en vroeg daarom wat jullie het tofste vonden van de die Europese gamebeurs. Ik was er ook en ik vind dat een moeilijke hoor, er is daar zoveel te doen… Gelukkig hoef ik die vraag als XGN-redacteur niet te beantwoorden, want dat hebben jullie al prima gedaan. TheLegendOf1977 is met het beste antwoord op de proppen gekomen:
Hij weet precies te destilleren waar die beurzen eigenlijk voor zijn. Er is dan wel vanalles omheen, uiteindelijk gaat het om de games en om het ontdekken of een bepaalde game wel die 40, 50, 60 euro waard is. Schijnbaar is TheLegendOf1977 erg enthousiast geworden van Battlefield: Hardline, wat ik juist had bij Evolve. Ik ben nog steeds gestressed van het monster moeten zijn.

Stelling van deze week

Hoogste tijd voor een nieuwe stelling, Er zijn onder gamejournalisten natuurlijk een heleboel streamers, maar hoe zit het precies met het publiek? Vind jij het ontspannend om lekker een uurtje te kijken hoe iemand zich in het zweet werkt met Dark Souls of begrijp jij niet waarom mensen in hun gametijd juist naar andere gamers gaan kijken? De stelling is:
“Wat vind jij van Twitch en games streamen?
Klim lekker in je toetsenbord en vertel ons of jij terwijl je dit zit te tikken graag een streamer in je oor hebt gillen bij de demo van Silent Hill, of dat je dat hele Twitch niks vindt en waarom dan niet. Het meest interessante, gekke, leuke, lieve, fantastische en/of meest briljante antwoord , wordt volgende week in het zonnetje gezet. Wij zijn benieuwd… Tot dan!

Populair Nieuws

Laatste Reacties