XGN Doe Mee: Wat vind jij van Minecraft voor de PS4 en Xbox One?

Article
zaterdag, 11 oktober 2014 om 15:00
xgn google image
De herfst waait je kamer waarschijnlijk al binnen, dus een goede reden om alle ramen dicht te doen, de gordijnen te sluiten en je console aan te slingeren. Of gamecomputer, wat jij blieft. Voordat je helemaal in je element bent, willen wij je eerst nog even wijzen op je 'verplichte taak' dit weekend; de XGN Doe Mee!
Vorige week vroeg mijn collega Laura naar jullie favoriete personage uit de Super Smash Bros. reeks, die vanaf 5 december alweer het laatste en nieuwste deel welkom heet voor de Wii U. Qua vechtersbazen zijn jullie redelijk zwaard-geobsedeerd, wat te zien valt aan namen als Marth en Link. Toch gaat de reactie van de week naar holkos123, aangezien hij er een mooie uitleg achter plakte:
Een goed verhaal van holkos123. Waarschijnlijk hebben meerdere XGN'ers zulke gevechten ook meegemaakt, want Super Smash Bros. heeft altijd gezorgd voor de gillende gevechten waarmee je controllers op iemands hoofd gooit. Of dat is alleen in één bepaald huis gebeurd.
We maken even de switch van Super Smash Bros. naar Minecraft! Het succesvolle blokkenspel is namelijk al een flinke tijd uit en sinds kort ook verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. En laat de vraagstelling van deze week nou net over die edities gaan.
Wat vind jij van Minecraft voor de PlayStation 4 en Xbox One?
Ter verduidelijking: wij willen weten wat jij van Minecraft voor de PlayStation 4 en Xbox One vindt. Vind je het een goede toevoeging aan het arsenaal van games voor beide consoles of vind je het overdreven dat de game op bijna elk bedenkbaar platform ondertussen al speelbaar is?
Zelf snap ik het wel dat mensen er een beetje klaar mee zijn. Vooral als je Minecraft kapot hebt gespeeld op de console of computer, waar ook nog duizenden mods voor zijn - halló, Galacticraft! Maar Minecraft blijft een bepaalde charme houden en die charme is ontzettend aanstekelijk.
Laat ons weten wat jij van deze stelling vindt en je maakt volgende kans om in de unieke XGN Hall of Fame te komen. Neem er de tijd voor en dan zien wij je volgende week weer. Tot dan!