XGN Doe Mee: Wat vind jij van het prijskaartje van de 3DS?

Article
zaterdag, 22 januari 2011 om 17:15
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen we welke game omgetoverd mag worden tot een bordspel. De antwoorden waren erg verschillend maar de meerderheid heeft besloten dat er een bordspel gemaakt mag worden van Mario Party. Het spel is eigenlijk een virtueel bordspel, wat de overgang eenvoudig zou maken. Het meest originele antwoord kwam van MrSoKoLoV, die alvast een copyright mag nemen op zijn idee om van Call of Duty: Black Ops een erg actief familiespel te maken. Hij is dan ook onze winnaar van vorige week!
Deze week hield Nintendo een persconferentie en dus zijn we weer heel wat te weten gekomen over de 3DS. Zo weten we dat de Mii's, de figuurtjes die we kennen van de Wii, overgezet kunnen worden naar de 3DS. Nintendo beweert ook dat hardcore gamers zullen genieten van het apparaat. Voor dit alles zou je dan ongeveer 250 euro op tafel moeten leggen. Nintendo laat de prijs in Europa vrij, zodat winkels mogelijk wat kunnen afwijken hiervan. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Wat vind jij van het prijskaartje van de 3DS?
Ik ben een fan van de handhelds van Nintendo. Al sinds een kleine jongen speelde ik op de originele Game Boy. Toen de DS verscheen, kocht ik deze dan ook onmiddelijk maar vorig jaar sloeg het noodlot toe en ging de handheld stuk. Er waren nog geen meldingen van een nieuwe handheld en dus kocht ik mezelf de verbeterde DSi. Omdat ik deze handheld nog niet lang in mijn bezit heb, ga ik de 3DS nog niet kopen voor 250 euro en zal ik waarschijnlijk nog even wachten met de aanschaf tot ik merk dat het 3D-gamen goed werkt. In afwachting zal ik dan wel Pokémon Black spelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties