XGN Doe Mee: Wat vind jij van de content van Destiny?

Article
zaterdag, 18 oktober 2014 om 15:00
xgn google image
Het was het weekje weer wel in gameland. Uitgestelde titels, aankondigingen en wat nog meer niet. De XGN Doe Mee richt zich vandaag exclusief op één spektakelstuk uit de game-industrie: Destiny. Voor het hoe, wat en waar moet je toch echt even verder lezen.
Vorige week konden jullie reageren op de stelling of Minecraft voor de PlayStation 4 en Xbox One een goede toevoeging is voor het arsenaal van games van die consoles. Slechts drie meningen, maar die meningen waren het er wel over eens dat het een nuttige toevoeging is. De winnaar is echter Spike:
Duidelijk en logisch uitgelegd, heerlijk. Minecraft op de PlayStation 4 en Xbox One ziet er namelijk ook weer net wat scherper uit dan op de oudere generatie consoles en is, zoals Spike al zei, flink wat groter. En dat zullen de meeste XGN'ers wel waarderen.
Dan is het tijd om eens te kijken naar Destiny. Bungie's miljoenenproject staat stijf bovenaan de verkooplijstjes wereldwijd en wordt dagelijks ook door miljoenen mensen gespeeld. De vraagstelling gaat dan ook over Destiny.
Wat vind jij van de content van Destiny?
Destiny is nu een maand en wat dagen uit en waarschijnlijk ben jij als fanatiek gamer al hoger dan level 25. De uren voordat je dit level bereikte zijn voornamelijk gespendeerd aan steeds weer dezelfde missies doen of eindeloos veel potjes doen de Crucible.
Maar wat vind jij nou eigenlijk van de content van Destiny? Vind je het voldoende voor een shooter, maar is het qua MMO-opzicht wel erg weinig? En had je er meer van verwacht of voldoet het ongeveer aan je eisen?
Wij bij de XGN Doe Mee zijn benieuwd naar jouw visie, dus laat die ongezouten mening er maar eens lekker op los. Doen wij volgende week ook, zien wij je dan wel weer.

Populair Nieuws