XGN Doe Mee: Wat vind jij het leukst op een conventie?

Article
maandag, 07 juli 2014 om 9:07
xgn google image
Tijd om je weer even te laten nadenken over een kwestie. Vorige week hadden we het over de Xbox Games with Gold en deze week gaat het geheel in stijl van Epicon over conventies.
Mijn charmante collega Rick heeft het jullie vorige week moeilijk gemaakt door te vragen wat je van Xbox Games with Gold vindt. Dat zijn dus niet de Deals with Gold, waarbij je voor iets minder geld een game kunt kopen, maar games die je gratis krijgt als je Xbox Gold hebt. Net zoals PlayStation Plus dus. Het antwoord van Mathy was erg interessant:
Kortom, Mathy bekijkt het lekker positief. Hij merkt zelfs nog op dat het niet uitmaakt over je nog Gold hebt of niet: je hebt de games voor altijd. Niet iedereen was zo optimistisch trouwens, er werd ook opgemerkt dat het vaak oudere games zijn en goedkopere spellen. Maar ja, games blijven games, toch? Ik kan in ieder geval nog steeds heel veel plezier beleven aan het oeroude Super Mario World.

Nieuwe stelling

Een nieuw dilemma dient zich aan. Toen ik dit weekend op Epicon rondwandelde viel me weer op dat er heel veel te doen is op zo’n con. Je kon natuurlijk gamen op onze eigen stand, maar er waren ook hele groepen cosplayers, of mensen die zich waagten aan de zombie-baan. Er zijn natuurlijk ook altijd winkeltjes op een conventie en het is een ontmoetingsplaats voor mensen met dezelfde passies. Vaak zijn er ook beroemdheden die bijvoorbeeld je comic of een foto kunnen signeren. Een heleboel te doen dus! Vandaar dat we je deze week vragen:

Wat vind jij het leukst op een conventie?

Ik vind het leukste aan een conventie dat het vaak uit vele verschillende activiteiten bestaat, maar toch mensen trekt die allemaal dezelfde soort fijne mindset hebben. Maar goed, het gaat niet om mij natuurlijk, ik wil weten wat jullie denken! Laat het achter in de reacties en wie weet zie je jezelf volgende week terug in XGN Doe Mee.