XGN Doe Mee: Wat is jouw favoriete Halloween-themed game?

Article
zaterdag, 01 november 2014 om 15:00
xgn google image
Happy Halloween! Wij weten het, we zijn officieel één dagje te laat, maar wij bij de XGN Doe Mee rekenen gewoon het hele weekend tot Halloween. De stelling van deze week heeft daar ook mee te maken, wat een geluk toch! Welkom bij een 'doodenge' XGN Doe Mee!
Laten we wel wederom eerst even een kort terugblikken op vorige week. Daarin werd aan jullie gevraagd of games tegenwoordig te makkelijk zijn. De meningen liepen wel uiteen; van gamers die gewoon uitgedaagd willen worden, tot werkende vaders die niet alle tijd van de wereld hebben en toch optimaal willen genieten van een spelletje. Het was wikken en wegen wie reactie van de week zou worden en die ultieme glorie. Het is TheLegendOf1977 geworden:
Duidelijker kan volgens mij niet. Natuurlijk zijn er ontwikkelaars die willen dat hun spel zo casual mogelijk is en dat iedereen kan instappen, maar het moment dat er ook een soort baby-moeilijkheidsniveau in zit lijkt toch wel erg ver te gaan. Een discussie die eewig door zou kunnen gaan, zo lijkt het wel. Snel tijd voor de nieuwe stelling dus!
Zoals eerder al was aangegeven is het voor de Doe Mee gewoon een heel weekend 'trick or treat!' Het vernederlandste 'snoep of je leven' slaat namelijk nergens op. Maar laten we niet afdwalen, maar het over die stelling hebben. All Hallow's Eve, Halloween dus:
Wat is jouw favoriete Halloween-themed game?
Even een korte verduidelijking voordat jullie je ongezouten meningen er weer op los laten. Het hoeft hierbij niet exclusief om games te gaan. Een spel met een Halloween-thema, zoals The Simpsons Tapped Out of FIFA 15, waar je aan het begin een 'grappig' bericht hoort over Halloween is ook al prima.
Laat het ons weten wat jij de leukste of geinigste Halloween-themed game vindt en verdien een eervol plekje in de XGN Doe Mee reactie van de week lijst. Heb je dat gedaan, dan kun je je altijd nog gaan vermaken met talloze films en games. Zien wij je volgende week weer bij de XGN Doe Mee. Tot dan!

Populair Nieuws