XGN Doe Mee: Wat is je favoriete genre en waarom?

Article
zaterdag, 30 april 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht!
Vorige week vroegen we wat jullie nu eigenlijk doen terwijl het PlayStation Network offline is. De meeste mensen kon het eigenlijk niet zoveel schelen en zaten gewoon buiten om van het zonnetje te genieten. Of jullie reacties na alweer zeven dagen zonder online spelplezier even positief is, moet nog maar blijken. Sommige mensen gaven wel een heel uitgebreid antwoord, waaronder yevve, die XGN even leek te verwarren met zijn dagboek. Hij wist zijn dagplanning mooi te verwoorden en we hopen stiekem dat hij één van de velen zal zijn die een eigen blog begint binnenkort op XGN. Dit had hij onder andere te zeggen:
Games bevatten soms zoveel elementen van bepaalde genres dat het moeilijk wordt om ze in een vakje te stoppen. Shooters bevatten steeds vaker elementen van strategiegames, RPG's en zelfs MMO's. Op deze manier spreek je uiteraard een breder publiek aan en eigenlijk zijn we wel benieuwd wat voor spellen jullie het liefst spelen. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Wat is je favoriete genre en waarom?
Ik hou van zoveel genres dat het eigenlijk niet meer normaal is. Maar als ik er echt eentje moet kiezen, dan ga ik voor de shootergames. Vooral de online gameplay is voor mij erg belangrijk. Als ik in een hecht team verzeild geraak, dan word ik zo meegesleurd met het hele spel. Dat is dan ook het leukste aspect voor mij, samenwerken met je vrienden om een vijandig team uit te schakelen. Ik krijg gewoon al zin door er over te schrijven... Foert! Ik ga nu gewoon lekker de Gears of War 3 beta spelen.

Populair Nieuws