XGN Doe Mee: Wat doen jullie terwijl het PlayStation Network offline is?

Article
zaterdag, 23 april 2011 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we wat jullie vinden van XGN 3.0. Vrijwel iedereen antwoordde enorm positief en we willen jullie hierbij bedanken voor alle feedback en steun. Iedereen moet blijkbaar nog wat wennen aan het nieuwe uiterlijk, maar dit zal na verloop van tijd wel vlotten. Vergeet ook zeker niet om fouten te melden via de knop bovenaan. Ook MrSoKoLoV is blij met de aanpassingen en zal zijn feedback melden op het bijhorende topic, wat we enkel maar toejuichen. Hij is onze winnaar van vorige week, en dit is wat hij te zeggen had:
Van harte gefeliciteerd MrSoKoLoV, het potje bloed, zweet en tranen van al ons harde werk komt naar je toe!
De laatste dagen wist één nieuwtje alle aandacht naar zich toe te trekken, namelijk datgene waarin Sony meldt dat het PlayStation Network nog wel een tijdje offline zal blijven. Hierdoor kunnen erg veel mensen niet bepalen wie er nu de betere Call of Duty speler is. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt; Wat doen jullie terwijl het PlayStation Network offline is? Mensen met een andere console mogen deze vraag uiteraard ook beantwoorden, duident op wat ze zouden doen als hun console enkele dagen niet meer online kon.
Zelf heb ik geen PlayStation 3, maar ik kan me best inbeelden dat dit geen leuke situatie is. Xbox Live is immers ook al wel eens offline geweest. Vaak speel ik dan gewoon een singleplayer game, maar ik ben toch meer een fan van het online gebeuren dus meestal ga ik dan wat rondhangen bij vrienden. Leuk wat bijpraten, biertje erbij, wat wil je nog meer? En trouwens, het weer hier in België was fanastisch de afgelopen dagen, dus dan ga ik naar buiten. Frisse lucht! Zon! Bloemetjes! En een 3DS in de hand uiteraard!

Populair Nieuws