XGN Doe Mee: Wat doe jij als je vastzit in een game?

Article
zaterdag, 06 september 2014 om 10:34
xgn google image
XGN Doe Mee is er weer om je weekend net even wat meer diepgang te geven. We leggen je deze week weer een stelling voor en we zijn heel benieuwd wat jouw mening is.
In de vorige editie van XGN Doe Mee vroeg ik je wat jouw mening is over Twitch en games streamen. De antwoorden liepen nogal uiteen, zo vond de een vooral humor, chatten en eigenlijk alles behalve de game belangrijk, terwijl een ander heel simpel zegt: De game moet een hoge replaywaarde hebben. Het antwoord dat wat ons betreft heeft gewonnen vorige keer, is die van Axeldc:
Dat zijn goede tips Axeldc. Het toffe aan streamen is natuurlijk dat iedereen het kan doen, je maakt een account aan en je download de app op je PlayStation 4 of Xbox One en gaan met die banaan. Maar ja, zoals Axeldc het al zegt: je moet natuurlijk wel iets te melden hebben en interactie hebben met je publiek. Net zoals wij op XGN ook interactie hebben met jullie door bijvoorbeeld een rubriek als deze.

Nieuwe stelling

Hoogste tijd voor een nieuwe stelling, namelijk over vastzitten in een game. Eerlijk is eerlijk, het is er weer eentje die ik heb verzonnen naar aanleiding van een probleem waar ik nu zelf tegenaan loop. De game is nog onder embargo, dus ik kan je helaas niet vertellen welke het is, maar ik hoop dat ik eruit kom voor hoofdredacteur Rox het artikel van mij verwacht:
Wat doe jij als je vastzit in een game?
Ik ken mensen die gewoon keihard gaan schelden en ragequitten, maar er zijn ook mensen die bijvoorbeeld online hulp zoeken op Facebook of gamewebsites. Ik sluit me aan bij de groep mensen die de game zelf in twijfel gaat trekken: Is dit een bug? Wordt er iets niet geladen, ofzo? Wat doe jij als je vastzit in een game?

Hoe dan ook is het mooie dat je er uiteindelijk eigenlijk altijd wel uitkomt. En als het je niet lukt, dan zul je die game waarschijnlijk de rest van je leven blijven onthouden, zoals in mijn geval met de game Croc. Ik ben heel benieuwd wat jullie doen als jullie vastzitten in een game en niet meer weten hoe nu verder. Laat je reactie hieronder achter en we kiezen volgende week de mooiste, grappigste of meest genante uit. Tot dan!

Populair Nieuws