XGN Doe Mee: Wat doe je nog meer op je console behalve gamen?

Article
zaterdag, 27 november 2010 om 16:30
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen voor welke bewegingscontroller jullie zouden kiezen. Het was een nek-aan-nekrace tussen Kinect en de PlayStation Move, maar uiteindelijk kwam de Move als winnaar uit de bus. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat de meesten onder jullie een PlayStation 3 in huis hebben staan.
Slechts een enkeling koos voor de Wiimote vanwege het aanbod games, dat momenteel beter zou zijn op de Wii. l3ulletBoy had een boek nodig om zijn mening neer te schrijven. Hij wist zich goed te verwoorden en is daarom de winnaar van vorige week.
Vroeger kon je enkel gamen op een console maar tegenwoordig is dat wel anders. Het beste voorbeeld hiervan is de slogan van de PlayStation 3: "It only does everything." Wat zoveel betekent als 'Het doet slechts alles'. Filmpjes kijken, muziek beluisteren, chatten en tweeten, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op de Wii, de Xbox 360 of de PlayStation 3. Onze vraag van deze week luidt dan ook: Welke activiteiten doe je nog meer op je console behalve gamen?
Zelf heb ik een Xbox 360 en een Wii. Als ik mijn Wii opstart, blader ik altijd wel even door alle online kanalen. Op deze manier lees ik de lokale weerpraatjes of nieuwsberichten. De Xbox 360 gebruik ik dan weer om dvd's mee af te spelen. Muziek afspelen doe ik dan nooit of zelden, door het feit dat ik een laptop in dezelfde kamer heb staan. De voicechat functie gebruik ik dan weer erg vaak, zelfs als ik niet aan het gamen ben, loop ik vaak door het huis met een headset op mijn hoofd.

Populair Nieuws