XGN Doe Mee: Van welke soort fouten in een game word jij gek?

Article
zaterdag, 27 augustus 2011 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie dit jaar voor Battlefield 3 of Modern Warfare 3 kiezen. Uit de reacties blijkt dat Battlefield 3 de meeste fans heeft op XGN. Dit omdat de meeste mensen denken dat Modern Warfare 3 weinig vernieuwing zal brengen. Toch heeft ook die game genoeg aanhangers. En dan is er ook nog de groep die geen van beide games in huis haalt bij de release en gewoon gaat wachten op de recensies.
Het meest diepzinnige, inspirerende en charismatische bericht kwam ditmaal van miccc. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij dit gevleugelde woord:
Lang niet elke game is perfect en vaak vind je dan ook nog wel wat bugs en glitches terug tijdens het spelen. Meestal gaat het hier om fouten die het spelverloop en de gameplay niet hard storen waardoor je zonder problemen het avontuur kunt verderzetten. Helaas is dit niet altijd het geval en iedereen heeft dan ook wel iets waar hij gek van wordt. Dit kan gaan van onzichtbare muren tot slecht stemmenwerk. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Van welke soort fouten in een game word jij gek?
Zelf heb ik een hekel aan games waarbij je de cutscenes niet kunt overslaan. En dan heb ik het vooral over spellen waarin, als je doodgaat, je het hele voorgaande filmpje weer opnieuw moet bekijken. Dit haalt me helemaal uit de sfeer en kan een game echt helemaal voor me verpesten. Daarnaast zou ik mensen die gebruik maken van online glitches wel kunnen wurgen met mijn bedrade controller. Ik denk hierbij aan Call of Duty 2. Mensen konden op sommige levels via gaten in de onzichtbare muren helemaal opklimmen in bepaalde gebouwen en je zo bekogelen. Extraatje, ze werden ook nog eens onzichtbaar.