XGN Doe Mee: Van welk genre moeten dringend meer games gemaakt worden?

Article
zaterdag, 07 april 2012 om 15:45
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, wanneer en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of het belangrijk is dat een console tweedehands games ondersteunt. Uit de reacties blijkt dat jullie maar al te graag tweedehands games aanschaffen en tegen een "verbod" op tweedehands games zijn. De meesten onder jullie begrijpen wel waarom Sony het zou doen, maar dat betekent niet dat je het ermee eens bent. Winnaar van vorige week is jakerockwell, die dat soort maatregelen nogal betuttelend vindt. Hij won deze eeuwige roem en glorie dankzij de volgende woorden:
Twee genres zijn momenteel enorm populair in de game-industrie: shooters en role-playing games. Dit zijn dan ook de favoriete genres van heel wat mensen. Andere genres, waaronder point-and-click en muziekgames, zien we steeds minder vaak opduiken en dat is mede omdat het marktaandeel van die games gewoon niet groot genoeg is. Onze vraag van deze week luidt dan ook alst volgt: Van welk genre moeten dringend meer games gemaakt worden?
Ik ben een absolute liefhebber van alles dat met horror te maken heeft. Vroeger las ik horrorverhalen en tegenwoordig kijk ik alleen nog maar horrorfilms. Dit heeft als gevolg dat ik ook erg graag horrorgames speel. Condemned, de oude Resident Evil-games, Alan Wake,... Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Tegenwoordig worden er niet zoveel echte horrorgames meer gemaakt, die je echt doen schrikken en in een enge sfeer dompelen. Games moeten tegenwoordig zoveel actie bevatten, dat er gewoon geen tijd meer is om een enge sfeer op te bouwen. Meer horrorgames dus graag!

Populair Nieuws

Laatste Reacties