XGN Doe Mee: Speel jij al je games uit?

Article
zaterdag, 03 december 2011 om 11:30
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we wat jullie verwachten van de volgende generatie consoles. Het volk heeft gesproken! Jullie waren het duidelijk eens dat de graphics sterk moeten verbeteren. Sommigen verwachten zelfs levensechte graphics. Daarnaast hopen jullie ook op veel kortere laadtijden en een slimmere AI. MisterMP1996 verwacht dat de Xbox 720 op Windows zal draaien. Hij is onze winnaar van deze week dankzij de volgende woorden:
Online diensten als Steam en Good Old Games houden geregeld uitverkoop. Handig, voor enorm lage prijzen kun je op die manier echte toppers in huis halen. Menig gamer heeft hierdoor dan ook veel spellen in huis liggen die ze nog niet eens hebben gespeeld. Jammer, want games koop je tenslotte om helemaal uit te spelen. Of niet? Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Speel jij al je games uit?
Ik moet heel eerlijk zijn. Veel games die ik in huis heb, heb ik niet uitgespeeld. Het is zuiver een kwestie van tijdsgebrek. Ik koop vrij veel games op Steam en krijg daar bovenop ook nog best veel games om te recenseren voor XGN. En dan zijn er nog alle toppers die ik voor de volle pot aanschaf. De laatste keer dat ik telde, bevatte mijn game collectie zo'n 170 games. En nee, het is gewoon onmogelijk om ze allemaal uit te spelen en toch nog een leven buiten gaming te onderhouden. En ach, sommige games zijn gewoon zo slecht dat je ze na een uurtje weer weglegt. Wat jullie?