XGN Doe Mee: Speel je nog wel eens op consoles van de vorige generatie?

Article
zaterdag, 03 september 2011 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we van welke soort fouten in een game jullie gek worden. De antwoorden waren erg verschillend, iedereen heeft blijkbaar wel andere heikelpunten. De meest irritante fouten lijken onzichtbare muren, een gebrek aan saves en een erg slechte AI te zijn. Uiteraard is er ook niemand die graag heeft dat een game crasht. PS3TheBest had problemen tijdens het spelen van Oblivion, wat hem enkele verloren uurtjes opleverde. Hij is onze winnaar van vorige week.
Gefeliciteerd PS3TheBest, als beloning kun je ervoor kiezen om je naam te veranderen naar 360TheBest!
De huidige generatie verkoopt nog steeds goed en er is ook zeker geen gebrek aan topgames. Binnenkort staat de volgende generatie alweer aan de deur en dus moet je ook daar weer iets van in huis halen om de nieuwste games te kunnen spelen. Maar wat is er eigenlijk gebeurd met de vorige generatie consoles? Onze vraag van deze week luidt als volgt: Speel je nog wel eens op consoles van de vorige generatie?
Ik heb nog steeds een Xbox in huis en mijn ouders gebruiken deze als DVD-speler. Ook heb ik nog een hele reeks oude games in de kast staan maar ze worden zelden of nooit meer gespeeld. Dankzij mijn studies en mijn werk bij XGN heb ik nog maar weinig tijd om erg veel te gamen. Ik kan nu nog maar net de nieuwe games spelen, dus tijd om achterom te kijken is er niet. Games van de vorige generatie speel ik nog wel, maar enkel als ik vakantie heb en zonder zorgen kan doen en laten wat ik wil.

Populair Nieuws