XGN Doe Mee: Naar welke gamebeurzen ben jij al geweest?

Article
zaterdag, 25 augustus 2012 om 16:30
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie voor Pro Evolution Soccer of FIFA kiezen en waarom. Een overweldigende meerderheid kiest voor FIFA. Vroeger was de verdeling tussen FIFA- en PES-spelers vrijwel gelijk. Slechts een iemand kiest voor PES en dat is Ubiytsa. Hij vindt realisme minder belangrijk dan de snelheid en de uitdaging. Ubiytsa is onze winnaar van vorige week dankzij het volgende antwoord:
De game-industrie groeit nog steeds en elk jaar komen er weer heel wat gamers bij. Het is dan ook geen wonder dat er op de Gamescom zo'n 275.000 mensen zijn komen opdagen. Ook de E3 was dit jaar weer een topeditie. Heel wat mensen zakken af naar gamebeurzen om daar de allernieuwste games te kunnen spelen. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Naar welke gamebeurzen ben jij al geweest?
Zelf ben ik al naar verschillende beuzen geweest. De allereerst beurs waar ik naartoe ging was de Gameplay, die tegenwoordig is vervangen door de Firstlook. Ook op de Firstlook ben ik al meermaals geweest om nieuwe games te spelen en er vervolgens over te schrijven. Daarnaast ben ik ook al een keertje naar de Gamescom geweest. Dit was een geweldige ervaring en ik kan niet wachten om er weer naartoe te gaan. Tenslotte ben ik nog op verschillende kleine Belgische gamebeurzen geweest, waar niet veel te zien was helaas.

Populair Nieuws

Laatste Reacties