XGN Doe Mee: Naar welke E3-conferenties kijk jij?

Article
zaterdag, 04 juni 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of een gehypte game ooit al eens voor teleurstellingen heeft gezorgd bij jullie. Voor twee games waren jullie niet bepaald mals. Black Ops en Homefront waren ondermaatse games volgens jullie en brachten niet wat de ontwikkelaars beloofd hadden. Odinius had waarschijnlijk nog het meest onpopulaire antwoord. Hij werd niet echt vrolijk van L.A. Noire, een game die van ons vorige maand een mooie 9,0 kreeg. Dit is zijn reactie:
De E3 is nog niet begonnen maar dat weerhield Konami er niet van om donderdagnacht alvast een pre-E3 conferentie te houden. Deze was live te volgen op de website van Konami en er waren zoveel mensen aan het kijken dat de hele website meer dan eens offline ging. Nu is het uitkijken naar de conferenties van Ubisoft, EA, Microsoft, Nintendo en Sony. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Naar welke E3-conferenties kijk jij?
Voordat elke conferentie begint, kun je hier op XGN een link terugvinden naar de stream van de conferentie in kwestie. Hier heb je de tijdstippen van elke conferentie, mooi aangepast aan onze Nederlandse tijd:
  • Microsoft - 6 juni om 18:00
  • Electronic Arts - 6 juni om 21:30
  • Ubisoft - 6 juni om 23:00
  • Sony - 7 juni om 02:00
  • Nintendo - 7 juni om 18:00
Ondanks dat ik in de examenperiode zit, ben ik van plan om elke conferentie te volgen. Ook gisteren ben ik met Rob en Jelco tot ongeveer 4 uur 's nachts opgebleven om alle informatie van de Konami conferentie te verwerken. Ik kijk het meest uit naar de conferenties van Sony, Microsoft en Nintendo. Iedereen lijkt een favoriete conferentie te hebben maar ik kan steeds moeilijk kiezen tussen de drie. Natuurlijk heb ik als Xbox 360 eigenaar een voorkeur voor Microsoft, maar mijn innerlijke game-liefhebber en journalist wil gewoon elke conferentie te zien krijgen. En dan doe ik dat dus ook.

Populair Nieuws