XGN Doe Mee: Met welk personage kun jij je het best identificeren?

Article
zaterdag, 13 augustus 2011 om 19:02
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we wie je favoriete eindbazen zijn en de antwoorden waren erg verdeeld. De ene spreekt over Zelda, de andere over Rayman 2. Maar de meest favoriete eindbazen lijken uit de God of War franchise te komen en dat heeft ongetwijfeld alles te maken met de erg machtige gevechten. Briiankruis richt zijn pijlen dan weer liever op de eindbazen uit Majora's Mask. Hij is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende gevleugelde woorden:
Gamepersonages bestaan in alle vormen en maten. Daarnaast hebben ze ook vaak unieke karaktereigenschappen die voor meer diepgang zorgen. Gooi daar nog eens een achtergrondverhaal en een knallend avontuur bovenop en je hebt een afgewerkt personage. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Met welk personage kun jij je het best identificeren?
Zelf kan ik me wel identificeren met Conker, de kickass eekhoorn uit Conker's Bad Furday. Waarom? Omdat hij veel grappen vertelt, steeds weer bizarre avonturen beleeft en een hekel heeft aan iedereen die hem orders geeft, net als ik. Daarnaast zijn we beiden ook erg lui, en Conker wil enkel de wereld en zijn vriendin redden als het eeeecht niet anders kan, want dat is toch weer zoveel werk. Daarnaast is er ook een level waarin Conker het letterlijk opneemt tegen een stuk stront, en ik heb af en toe wel darmproblemen. Toeval? Ik dacht het niet!

Populair Nieuws