XGN Doe Mee: Koop jij wel eens tweedehands games?

Article
zaterdag, 04 februari 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie klaar zijn voor nieuwe WO II games en volgens de antwoorden hebben jullie er weer heel wat zin in. De wapens uit hedendaagse shooters zouden te geavanceerd zijn. Meermaals werd gezegd dat de beste Call of Duty games, diegenen zijn die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog. Er lijkt ook heel wat interesse te zijn in een game die zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog. Dat is ook de mening van TheLegendOf1977, die onze winnaar is van vorige week dankzij de volgende woorden:
Niet alle ontwikkelaars en uitgevers zijn er even positief over: tweedehands games. De meeste bedrijven zijn zelfs tegen dit fenomeen omdat ze zelf niets verdienen aan een game die op het internet tussen twee gamers wordt doorverkocht. Om dit op te lossen moet je voor sommige games wat extra geld neertellen om online te kunnen gamen. Maar het lijkt de verkoopcijfers niet te beïnvloeden. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Koop jij wel eens tweedehands games?
Ik koop af en toe tweedehands games. Mijn lokale gameboer verkoopt ze en dan is het gewoon zo verleidelijk om even goedkoop een vrij recente topper in huis te halen. Ook over het internet doe ik er aan mee en ik zit dan ook vaak Ebay af te struinen om een mooie deal binnen te slepen. Zoals jullie misschien wel weten, houd ik van klassieke consoles en die koop ik altijd tweedehands. Dit omdat ze gewoon niet meer verkocht worden in de winkels.
En je kunt uiteraard ook hier op XGN games doorverkopen via het forum.

Populair Nieuws