XGN Doe Mee: Is Mark Wahlberg de juiste keus voor Nathan Drake?

Article
zaterdag, 04 december 2010 om 16:30
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Een console heeft meerdere functies en dus vroegen we vorige week of je naast gamen, nog andere activiteiten doet op je PlayStation 3, Xbox 360 of Wii. Uit de reacties blijkt dat de meeste onder jullie enkel gamen op je console. Toch zijn er ook heel wat mensen die een dvd kijken via de Xbox 360 of de PlayStation 3. Een enkeling luistert dan weer naar muziek terwijl hij aan het gamen is. Burhan42 is de enige die foto's bekijkt via de PlayStation 3, hij wist zich het best te verwoorden en is daardoor onze winnaar van vorige week. De eeuwige roem en glorie komen jou kant op Burhan42!
Enkele weken geleden vroegen we wie de rol van Nathan Drake moest vertolken in de Uncharted films. Het heeft een tijdje geduurt, maar uiteindelijk is er beslist dat Mark Wahlberg de rol op zich mag nemen. We konden hem eerder al zien in films als The Departed, Invincible en het meer recent The Other Guys. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Is Mark Wahlberg de juiste persoon om de rol van Nathan Drake te vertolken?
Net zoals heel wat andere mensen had ik graag Nathan Fillion in de hoofdrol gezien van Uncharted: Drake's Fortune. Maar nu ik er over nadenk is Mark Wahlberg een keuze waar ik mee kan leven. De man is duidelijk een goede acteur en heeft me in The Other Guys heel wat lachbuien bezorgd. Zijn gezicht toont wel enkele gelijkenissen met Nathan Drake en ik denk dat hij het in zich heeft om dat personage tot leven te brengen. Een film valt of staat niet met één acteur en dus hoop ik maar dat de producers en de regisseur goed werk zullen leveren om van deze film een topper te maken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties