XGN Doe Mee: Is de Amerikaanse Revolutie een goede tijd voor de nieuwe Assassin's Creed?

Article
zaterdag, 03 maart 2012 om 17:30
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie je ooit zouden inschrijven op een datingsite voor gamers. Uit de reacties blijkt dat heel wat onder jullie geen voorstanders zijn van datingsites. De meesten onder jullie zoeken dan ook liever naar liefde op andere plekken. Toch zijn er ook voorstanders onder jullie die denken dat het tegenwoordig erg normaal is om op het internet een vriendin te zoeken. Zzzzzmura vond zelf een vriendin op een datingsite en is onze winnaar van vorige week.
De kogel is door de kerk! Eindelijk mogen we met zekerheid zeggen dat Assassin's Creed III zich zal afspelen tijdens de Amerikaanse Revolutie. Op de verschenen cover zien we ook al enkele nieuwe wapens waaronder pijl en boog en een tomahawk. Maar zijn jullie wel blij met de nieuwe locatie? Iedereen had immers een eigen favoriete plek voor Assassin's Creed III. Precies daarom luidt onze vraag van deze week als volgt: Is de Amerikaanse Revolutie een goede tijd voor de nieuwe Assassin's Creed?
Ik ben best tevreden dat Assassin's Creed de stap zet naar de Amerikaanse Revolutie. Persoonlijk had ik de Eerste Wereldoorlog beter gevonden, maar dat kan Ubisoft nog altijd doen met Assassin's Creed IV. Het lijkt met erg cool om in deze modernere tijd rond te lopen. Ik voorspel je nu al dat Benjamin Franklin de rol van Leonardo Da Vinci zal overnemen als je persoonlijke uitvinder. Laat maar komen die game!