XGN Doe Mee: In wat voor spin-off zou je Mario graag stoppen?

Article
zaterdag, 26 april 2014 om 17:00
xgn google image
Het mag dan wel Koningsdag zijn, dat zegt niet dat we je met rust laten. Wij werken gewoon door, maar daar willen we wel wat voor terug. Een klein beetje denkwerk, voor de nieuwe stelling van de week.
Sommige mensen zien dit genre als een dood genre, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Vorige week vroeg Rick je dan ook na te denken over welke game jij weleens als point-and-click wil zien? Het bleek een moeilijke vraag met vier reacties, maar eentje in het speciaal was erg leuk. Thijsknvb, die ongetwijfeld al klaar zit voor het WK, heeft een leuk idee voor een point-and-click:
Dat is inderdaad wel aantrekkelijk, een lekkere game voor onderweg. Ik kan me zomaar voorstellen dat die het goed zou doen op de tablet. Hoewel, veel gamers vermaken zich nu waarschijnlijk nog wel even met The Elder Scrolls Online.

Nieuwe stelling van de week

Tennis, voetbal, golf.. Nintendo’s Mario beoefent al jaren diverse sporten. Deze week komt er bijvoorbeeld een nieuwe game in de franchise van Mario Golf uit. De review lees je hier, maar misschien wil je je eerst buigen over de volgende kwestie:
In wat voor spin-off zou jij Mario graag stoppen?
Ik zou hem, na het superleuke Barbie’s Horse Adventures, graag op een paard zetten. Een mooi avontuur samen met Princess Peach, misschien cowboystyle? Misschien wil jij niet dat Mario nog langer sport, maar wil jij hem in een horrorgame doen of een soort SimCity in het Mushroom Kingdom maken? We lezen het graag en misschien wordt jouw reactie volgende week de uitverkorene die in de nieuwe XGN Doe Mee in het zonnetje wordt gezet.
Geniet van Koningsdag, hopelijk kun je wat fijne games scoren op de vrijmarkt. Tot volgende week!

Populair Nieuws