XGN Doe Mee: Hoelang zullen de PlayStation 3 en de Xbox 360 nog meedraaien?

Article
zaterdag, 16 juni 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we welke games jullie hebben gemist op de E3. De meest gemiste game lijkt Grand Theft Auto V te zijn. Daarnaast heeft iedereen wel een andere game waar op gewacht werd. Rainbow Six: Patriots, Half-Life 3, Just Cause 3... heel wat games zijn niet getoond geweest. Julian miste een nieuwe Crackdown game en is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
Iedereen is aan het wachten op de next-gen consoles. De opvolgers van de PlayStation 3 en de Xbox 360 zullen naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar in de rekken liggen. Het gonst dan ook van de geruchten over de functionaliteiten van deze nieuwe apparaten. Hoe vet worden de graphics en wat voor nieuwe franchise zullen er komen? Maar hoe zit het met de huidige consoles? Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Hoelang zullen de PlayStation 3 en de Xbox 360 nog meedraaien.
Wat de opvolging van oudere consoles betreft, heb ik meer vertrouwen in Sony. De PlayStation en de PlayStation 2 kregen erg lang na de komst van hun opvolgers, nog ondersteuning. Er verschenen nog tal van nieuwe games en ook nu nog zijn deze consoles relatief populair. Dat ligt bij de Xbox wel anders. Er verschenen nog maar weinig games voor de eerste console van Microsoft, na de uitgave van de Xbox 360. Ik geef de Xbox 360 tot 2014 en de PlayStation 3 tot 2016.

Populair Nieuws

Laatste Reacties