XGN Doe Mee: Heb jij een 3DS of een PlayStation Vita in huis en waarom?

Article
zaterdag, 10 maart 2012 om 17:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie tevreden zijn met de setting van Assassin's Creed III. Uit de reacties blijkt dat jullie blij zijn om eens op een ander continent te spelen. De gameplay verandert helemaal volgens jullie aangezien er nu meer vuurwapens beschikbaar zijn. Toch is niet iedereen tevreden met de nieuwe achtergrond. Mono druist in tegen de meerderheid en is onze winnaar van vorige week dankzij de volgende woorden:
De 3DS verscheen vorig jaar en enkele weken geleden verscheen ook de PlayStation Vita. Heel wat gamers moesten dan ook kiezen tussen beide handhelds. Beide apparaten hebben andere functies en mogelijkheden en uiteraard zijn ook de games helemaal anders. De meeste mensen hebben inmiddels al een keuze gemaakt. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Heb jij een 3DS of een PlayStation Vita in huis en waarom?
Zelf heb ik een 3DS in huis. Vooral omdat ik gewoon een erg grote fan ben van bepaalde franchises die steeds weer op de Nintendo platformen verschijnen. Ik denk bijvoorbeeld aan Mario, Professor Layton en Animal Crossing. Toch ben ik ook van plan om Vita in huis te halen. Helaas heb ik het geld momenteel niet en dus wacht ik gewoon tot de handheld wat goedkoper wordt. Ik voorspel dan ook dat er dit jaar nog een mooie prijsverlaging komt.

Populair Nieuws