XGN Doe Mee: Heb jij al een smartphone?

Article
zaterdag, 16 juli 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie waarde hechten aan de framerate van een game. De meningen waren erg verdeeld. Sommigen zien het belang van een hoge framerate niet echt in en zijn blij met 30fps terwijl anderen weer een zeer hoge framerate eisen van hun games. Er brak zelfs een discussie los waarin werd besproken of je een hoge framerate wel kunt waarnemen. Cobra177 NL vindt framerate erg belangrijk en is onze winnaar van vorige week.
Onlangs voorspelde John Carmack, mede-oprichter van id Software, dat smartphones binnen twee jaar sneller zullen zijn dan de huidige generatie consoles. Dit kan betekenen dat we in de nabije toekomst erg geavanceerde games op onze smartphones kunnens spelen. Smartphones zouden op die wijze wel eens een concurrent kunnen worden van de Vita en de 3DS. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Heb jij al een smartphone?
Vorig jaar had ik nog een erg eenvoudige gsm van Samsung waarmee ik enkel sms'jes mee kon sturen en mee kon bellen. Ik zag het nut niet in van een grote, dure smartphone maar dat veranderde toen mijn goedkope gsm de pijp aan Maarten gaf. Toen heb ik wat research gedaan en ik begon het nut in te zien van zo'n gsm die gewoon alles kan. Een maand later had ik een HTC smartphone in bezit en nu loop ik te Tweeten en te mailen als een gek wanneer ik op verplaatsing ben. Ik denk niet dat ik ooit nog terug kan gaan naar een eenvoudige gsm.

Populair Nieuws