XGN Doe Mee: Haal jij een 3DS in huis na de prijsverlaging?

Article
zaterdag, 30 juli 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en we hebben uiteraard weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie bereid zijn om te betalen voor Call of Duty Elite. Uit de 47 reacties blijkt dat slechts één iemand van plan is om te betalen voor deze service. Daarnaast zijn jullie allemaal van mening dat Call of Duty Elite te weinig gaat toevoegen om ervoor te betalen. Enkel gamers die competitief gamen zouden er volgens de meesten winst uit halen. Dat zei ook Musti, die zelf al bij enkele clans heeft gezeten. Hij is onze winnaar van vorige week en werd dat dankzij de volgende woorden:
De laatste dagen gaat het niet echt goed met Nintendo. De 3DS behaalde niet de verwachte verkoopcijfers en dus ligt de handheld binnenkort in de rekken voor 169 dollar, wat voor ons waarschijnlijk 169 euro zal betekenen. Gamers die de 3DS nog maar net hebben gekocht voor de duurdere prijs, zijn niet tevreden. Om dit te compenseren zal Nintendo deze mensen twintig gratis 3DS games bezorgen. De prijsdaling heeft ook al effect gehad op de beurscijfers want de aandelen van Nintendo zijn gekelderd. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Haal jij een 3DS in huis na de prijsverlaging?
Ik ben geen echte handheld gamer maar toch heb ik hier een DS liggen voor wanneer ik een lange reis onderga met de trein. Tijdens de E3 had Sony me overtuigd om over te stappen naar Vita maar het wordt wel erg verleidelijk om een 3DS te halen na de prijsverlaging. Ik denk dat ik voorlopig gewoon alles zijn gang laat gaan en even alle topgames op een rijtje ga zetten. De 3DS heeft volgens mij namelijk nog geen echte topgames en dat is het zowat het enige wat me ervan weerhoudt om nogmaals voor Nintendo te kiezen. Maar toch ga ik even wachten tot Vita in de rekken ligt, om beide platformen te vergelijken.

Populair Nieuws