XGN Doe Mee: Ben jij bereid om te betalen voor Call of Duty Elite?

Article
zaterdag, 23 juli 2011 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we of jullie al een smartphone in huis hebben. Uit de reacties blijkt dat vrijwel iedereen al zo'n apparaat in bezit heeft. HTC lijkt het meest geliefde merk te zijn, gevolgd door Apple en Blackberry producten. Slechts een enkeling ziet geen nut in al die extra functies en wil enkel kunnen bellen met zijn gsm. Onze winnaar van vorige week is EpPart, die in het bezit is van een Sony Ericsson Xperia X10. Geen idee wat voor smartphone het is, maar hij weet duidelijk wat hij wil en is daarom onze winnaar.
Gefeliciteerd EpPart, News of the World komt gratis je voicemail afluisteren!
Iedereen weet ondertussen wel dat Modern Warfare 3 een nieuw online systeem moet inluiden waarop je al je wedstrijdresultaten en andere handige zaken kunt bekijken: Call of Duty Elite. Dit systeem kent een gratis versie maar voor diegenen die maandelijks een bedrag neertellen zullen er flink wat extra's zijn waaronder een eigen serie die online te bekijken zal zijn. De prijs is tot op heden nog niet bekend. Onze vraag van deze week luidt als volgt: Ben jij bereid om te betalen voor Call of Duty Elite?
Zelf zou ik nooit geld neertellen voor een dergelijke service aangezien ik al genoeg betaal voor Xbox Live. Ik ben enkel bereid om een maandelijkse som te betalen voor een MMO-game en dan moet het al een echte topper zijn. De enigen die echt baat zullen hebben bij deze service zijn gamers die in een clan spelen en erg veel wedstrijden spelen via GameBattles of een andere site. En zelfs dan nog vind ik het erg jammer dat gamers hier extra voor moeten betalen. Activision heeft volgens mij wel geld genoeg om zoiets gratis te houden. Ik hoop enkel maar dat de betalende service onsuccesvol wordt, anders gaat binnenkort iedereen een dergelijk systeem invoeren.

Populair Nieuws