XGN Community Update - Week 30

Article
donderdag, 28 juli 2011 om 16:00
xgn google image
Bij XGN houden wij van games, consoles en explosies. Maar er is meer! Wij hechten ook waarde aan onze community. Onze zogeheten vaste roedel, onze aanhang, wat je het ook wilt noemen. Twee keer per maand bespreken we alle ins en outs van onze community in een rubriek die volledig gewijd is aan deze hechte groep.
Maar waar kunnen we de community eigenlijk vinden?
Gedeeltelijk op de frontpage natuurlijk, maar vooral op het forum, waar uitgebreide discussies gevoerd worden over games, elektronica en Batman. Neem dus vooral eens een kijkje op het forum en raak betrokken bij de geweldige groep die 'de community' heet. Als je meedoet hoor je er immers bij en dat is helemaal de bom.
Brief van de week
Heb je iets cools te vertellen? Zit je iets dwars? Wil je je navelpluiscollectie laten zien of heb je een vraag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Stuur me een leuke, toffe of coole mail en wie weet wordt die hier geplaatst, zodat iedereen te lezen krijgt wat jíj wilt zeggen of weten. Is dat mooi? Ja dat is mooi. Mailen doet u naar [email protected].
Deze week heb ik een ontroerende brief ontvangen van DominusNL, die maar niet te weten komt wat er allemaal rijmt op 'twaalf':

Populair Nieuws