XGN Community Game van de Maand - The Walking Dead: 400 Days

Article
maandag, 05 augustus 2013 om 13:00
xgn google image
De afgelopen dagen konden de XGN leden stemmen op de beste game van afgelopen maand. De uitslag is nu bekend en daarom maken wij de eerste XGN Community Game van de Maand bekend.
In juli kwamen er tal van mooie titels uit. Zo werd het aanbod op de 3DS versterkt met Project X Zone en Mario & Luigi: Dream Team Bros. De meningen van Lietje en Darthyboy zijn duidelijk. "Daar is voor mij geen twijfel over mogelijk, dat is natuurlijk Mario & Luigi Dream Team Bros. Echt een geweldige game met veel humor en het is gewoon leuk om te spelen, Dream Team Bros is voor mij de grote winnaar," zo vertelt Darthyboy. Daar voegt Lietje aan toe: "Met uitdagende puzzels en mooie 3D-beelden is dit een topgame voor de Nintendo 3DS!"
Maar ook op de Wii U was er genoeg te beleven. Zo kwam de topper Pikmin 3 eindelijk uit. Dé favoriet voor Monsternon: "Deze game is al jaren in ontwikkeling en uitgesteld. Maar eindelijk is die er en is een geweldig spel geworden. En het is ook gelijk de beste Wii U game tot nu toe. Het spel is best uitdagend. En die nieuwe Pikmin voegen echt wat toe." Al was niet iedereen te spreken over het Wii U aanbod, zoals disgraziato over het nieuwe avontuur van Luigi: "Dat New Super Luigi U wordt ook een beetje overschat hoor. Is dat niet gewoon een uitbreiding?"
Uiteindelijk kan er natuurlijk maar eentje de winnaar zijn, en dat is deze maand het nieuwe deel in de populaire The Walking Dead serie. Daarom roepen we The Walking Dead: 400 Days uit tot XGN Community Game van de Maand Juli.
Ubiytsa had een simpele reden om op de winnaar te stemmen: "Al is het maar om weer terug te denken aan het eerste seizoen en uit te kijken naar de tweede." Mathy 16 is het volmondig met hem eens en kan niet wachten op het tweede seizoen van de gameserie:
Ook augustus lijkt weer een topmaand voor nieuwe games te worden. Houd de releases dus goed in de gaten, want aan het einde van de maand stemmen we op de beste games van augustus. Tot dan!

Populair Nieuws