XGN Behind the Scenes - De HP Omen en bij de Infinite Warfare launch

Article
vrijdag, 04 november 2016 om 17:41
xgn google image
Er is deze week weer een heleboel gebeurd. Zo kwam de HP Omen laptop binnen, de laptop waarop ook de HP Omen Doom challenge is gespeeld. Daarnaast kwam natuurlijk Call of Duty Infinite Warfare uit deze week. Hiervoor was een launch evenement georganiseerd waar wij ons uitstekend hebben vermaakt. Check het in de XGN Behind the Scenes van deze week.
Deze week nemen we een kijkje naar de HP Omen Notebook. Op deze laptop speelde Richard als snelste door een level van Doom en zette hij een recordtijd neer. Verwacht binnenkort een uitgebreide review van de HP Omen laptop.
Daarnaast kregen we twee special editions van Deus Ex: Mankind Divided binnen. De game is natuurlijk al een tijdje uit, maar dat mag de pret niet drukken. Eén van deze edities werd op vakkundige wijze geopend door Phil en Dirk. Bekijk het in de video bovenaan de pagina.

XGN Behind the Scenes bij de Infinite Warfare launch

Deze week is Call of Duty Infinite Warfare uitgekomen. Rede voor een feestje dus. En dat werd door Activision groot uitgepakt. Artiesten als Ronnie Flex, Afrojack en ook nog bekende voetballers waren aanwezig in de Maassilo in Rotterdam. Ook was de nieuwe Call of Duty hier te spelen.
Vorige week kwamen er een aantal biggetjes langs op kantoor. Benieuwd hoe dat verliep? Bekijk het in de XGN Behind the Scenes van vorige week.