Xbox Live Update - Week 47

Article
vrijdag, 25 november 2011 om 10:30
xgn google image
Het is demoweek op Xbox Live; geen indiegames, geen SEGA-remakes, het zijn demo’s die de klok slaan! En nog voornamelijk Kinect-demo’s ook, wat een week.
De drukte van het najaar lijkt een beetje achter de rug en Xbox Live lijkt door te hebben dat gamers geen tijd hebben om games te downloaden. De Xbox 360 draait immers al overuren. Deze week hebben we dus enkel drie demo’s in de aanbieding. Wel heeft Microsoft laten weten dat we op 6 december een nieuw dashboard voor de Xbox mogen verwachten, dus we hebben in ieder geval iets om naar uit te kijken. Deze week zul je het echter met de volgende demo’s moeten doen.
Demo: RAGE
RAGE kwam al een tijdje geleden, maar voor de twijfelaars is er nu een demo beschikbaar. Hierin kun je de nodige vijanden neerschieten en als je geluk hebt zelfs aan een race deelnemen in een buggy. RAGE werd door ons voorzien van een uitstekende 8,5, dus het kan zeker geen kwaad de demo even uit te proberen. Wij noemden RAGE in ieder geval een ambitieuze game die je onderdompelt in een vernietigde open wereld, waarnaar je steeds maar weer terug wilt komen. Als dat je niet overtuigt, doet deze demo het misschien.
Demo: Your Shape: Fitness Evolved 2012
Ben je een beetje lui, of misschien wat aan de stevige kant? Dan is Your Shape de oplossing! Om je daarvan te overtuigen geeft Microsoft je een voorproefje middels een demo, waarin je onder andere lekker mag touwtjespringen en dansen op Afrikaanse muziek. In totaal biedt het spel naar eigen zeggen meer dan 90 uur aan aanpasbare activiteiten, dus er is genoeg te doen tijdens het trainen. En ben je dan helemaal trots op je tot op het bot afgetrainde lichaam, dan kun je je ervaringen delen via Your Shape-centrum.
Demo: Twister Mania
Je kent het beweeglijke bordspel Twister? Je kent de Kinect? Dan heb je vast een goed idee van Twister Mania. In deze demo-versie mag je aan de slag met vier verschillende modi, zowel in singleplayer als co-op te spelen. Als je dus een avondje niets te doen hebt, dan kan je je met wat vrienden in vreemde bochten werken. Persoonlijk geven wij toch de voorkeur aan de demo van RAGE. Tenzij dit met een aantal dames gespeeld wordt, natuurlijk!

Populair Nieuws